Welcome to the Soartex forums!

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Welcome to the Soartex Forums! Consider signing up to get involved!

Resolved Soartex Fanver, bug with Biomes O Plenty

Discussion in 'Bug Reports' started by fanneon62, Aug 13, 2016.

  1. fanneon62

    fanneon62 New Member

    So, a strange bug, when I use the Soartex Fanver resource pack with Biomes O Plenty, is that it leads to some of the new doors and fences added in by that mod not working. The fence gates seem to work, however. The main bugs are when used in conjunction with Soartex Fanver resource pack are:

    • Biomes O Plenty new fences end up with the classic purple & black missing texture color
    • Biomes O Plenty new doors end up the same as the fences when built rather than having the normal texture it should, not it has the purple & black missing texture color, you can still it in the inventory though looking normal
    Another bug that happens when using a different mod "Malisis Doors" is that the vanilla doors end up with purple & black missing colors as well.

    Please see the pictures.

    http://imgur.com/xDyXyyt - Inventory view of the fences, fence gate, and doors for Biomes O Plenty while using the Soartex Resource Pack
    http://imgur.com/eHwQuJ5 - Biomes O Plenty fence, fence gate, and door built while using the Soartex Resource Pack. Note the purple & black missing texture color for the fence and door, but the fence gate doesn't have it.

    Now compare to the other resource pack, I also have "Flow's HD".
    http://imgur.com/4z6olWC - The fence and door actually have their texture now when built!
    http://imgur.com/7AJGc7S - Same as above but now in inventory the fence has its textures now!

    Edit:
    Minecraft Version: 1.10.2
    Soartex Fanver resource pack: 3.0.2 (download it from Minecraft Six.)
  2. artdude543

    artdude543 Lead Administrator / Mad Modder Staff Member

    We don't have official support for mods in 1.10 yet. Hence the broken models. This won't be fixed till we add support for the mod. As we use custom models which are breaking "mod" own models. Due the way the game loads them.

Share This Page